ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η τελική παράδοση των θεμάτων θα γίνει όπως συμφωνήσαμε την Τετάρτη 11 Μαρτίου στην αίθουσα 202 στις 12:00. Σε περίπτωση που η αίθουσα θα είναι δεσμευμένη θα αναζητήσουμε μιαν άλλη διαθέσιμη. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη με εξαίρεση εκείνων που απουσιάζουν δικαιολογημένα.

Η παρουσίαση θα γίνει στις δύο πινακίδες σύμφωνα με το γνωστό υπόδειγμα όπως συμφωνήθηκε. Η εκτύπωση των δύο πινακίδων θα γίνει στο φωτοτυπείο του Γαλώνη με έξοδα του Τομέα. Εχει γίνει ήδη συνενόηση για αυτό αρκεί να ενημερώσετε τον ίδιο οτι η εκτύπωση αφορά το συγκεκριμένο μάθημα.

Καλή τελική προετοιμασία... 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Όπως συμφωνήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, μπορούμε να βρεθούμε για συζήτηση και διορθώσεις στην αίθουσα 102 όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 12/2 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 11/2

Οπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη, το μάθημα της Πέμπτης 12/2 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα 202. Σε περίπτωση που αυτή η αίθουσα δεν είναι διαθέσιμη θα βρεθούμε στην 102 όπως και την ημέρα της παρουσίασης.
1. Eξάρχου Μελπομένη Καρτάλου Νικόλια Μαμούρα Πηνελόπη ------> Β.8 
2.αλεξης-σοφια-παρινα     β3
3.τουμπεκτση κατερινα, τιτονη ελευθερια αd
4. Αβραμίδου Έλσα Εμμανουήλ Άννα Λαζαρίδης Χριστόφορος  Β.6
5. αννα μαντα, αννα γκιάτα, μελινα ντετσικα, ελενη  μπούκη α.b
6. εβίτα γιάννης γιάννης α.d
7.Νικολαιδου Ισιδωρα, Τραγιας Βασιλης  Β.8
8.Αλισον Κατρη,Αλεξανδρακης Θεολογος  Α. b
9.Αντωνης Παλιερακης,Βρεντζος Μιχαηλ,Ηλιας Μιχοπουλος         Β.1
10.Μαργετης,Σαπανιδης,Σδουκοπουλου B.5
11. Σιμοπουλου Ηρω, Φλωρου Ελευθερια  Α .d
12.αποστολης δεσποτιδης, ευη μπαλογιαννη Β5
13. Ευθυμιαδης,Καραδημου,Πλαταρης Β.3
14.Καραγεωργιου Λεφτερης, Αιβαζοπουλος μανωλης Α.Α
15.Ανεστιδης, Παπαδοπουλος, Βουρος Α.Η
16. Γιουψάνης Κων/νος, Κόντου Καλλιόπη, Μανάβη Νίκη Β4
17.  Νάσσης Λεωνίδας, Χαριστός Βασίλης: Β.3
18. Παπαδοπούλου Ευαγγελία, Πεταλωτή Χριστίνα, Σακαλίδης Αλέξιος Β2

Θα κάνουμε την παρουσίαση!!!

Επειδή, η προσδοκία να πραγματοποιηθούν τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα  δε βρίσκει πολλούς συμπαραστάτες, προτείνω να πραγματοποιήσουμε την παρουσίαση 

την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009 το απόγευμα στις 18:00. 

Να αρχίσουμε στην ώρα μας και να έχουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να ολοκληρώσουμε όλα όσα εδώ και καιρό προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε. Νομίζω ότι μέχρι τις 10:30 θα πρέπει να έχουμε συμπληρώσει όλη τη διαδικασία. Η αίθουσα, αν δεν είναι η 102, θα ανακοινωθεί αύριο. 

Η εκτύπωση των posters θα γίνει στο φωτοτυπείο που συμφωνήσαμε. Αύριο θα τηλεφωνήσω για να θυμίσω την συμφωνία που κάναμε ώστε να μην έχετε προβλήματα όταν θα πάτε για εκτύπωση.

Είναι αυτονόητο ότι η παρουσίαση θα πρέπει να γίνει από την ομάδα και όχι από 'αντιπρόσωπο'! Όσοι και όσες έχουν κάποιο σοβαρό λόγο να μην είναι μαζί μας το απόγευμα της Τετάρτης ας μου στείλουν ένα μήνυμα στο spirido@arch.auth.gr μέχρι την Τρίτη αργά το βράδυ.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Περιοχή αστικής μελέτης

ΟΜΑΔΑ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΑΣΚΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Β2

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

χωρισμός τμημάτων_


Δια-χωρισμός



Για αναλυτικότερες πληροφορίες, τόσο για κάθε επιμέρους δράση, όσο και για την πρόταση γενικότερα, κάθε ομάδα μπορεί να ανατρέχει στην εκτεταμένη παρουσίαση. Όλο το αρχείο με δυνατότητα λήψης υπάρχει επίσης σε μορφή jpeg σε σελίδα του picasa.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

και εμεις ειμαστε ενταξει για Τετάρτη..
Κωστας,Γιαννης,Σωτηρης

at last!

Μου φαίνεται μια χαρά!!
Τετάρτη απόγευμα then!
k meis eimaste iper tis opoias allis meras gia tin prousiasi. tetarti apogeuma einai mia xara!
Το μάθημα της Πέμπτης χάνεται. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση κάποια άλλη μέρα της εβδομάδας;;; Με την προυπόθεση ότι θα βολέβει φοιτητές και διδάσκοντα. Βέβαια οι επιλογές που υπάρχουν είναι περιορισμένες... μάλλον μόνο η Τετάρτη είναι η πιθανή λύση. Για όσους έχουν πρωινά εργαστήρια η παρουσίαση θα μπορούσε να ξεκινήσει όχι τόσο πρωί προκειμένου να μπορέσουν να τα συνδιάσουν. Οι ομάδες που έχουν αναρτήσει τις παρουσιάσεις τους στο blog ειναι σύνολο 13. Πιστεύω ότι επαρκεί ο χρόνος. Εν πάσει περιπτώσει πρέπει να ληφθεί μία τελεσίδικη απόφαση. Ειδικά αν έχει να κάνει με το ενδεχόμενο της έκτακτης παρουσίασης αυτήν την βδομάδα, σίγουρα μέχρι αύριο πρέπει να γνωρίζουμε.

...εν αναμονή προτάσεων και κυρίως αποφάσεων.

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στη συνέλευση που πραγματοποιηθήκε σήμερα 19/01 ο σύλλογος φοιτητών αποφάσισε κατάληψη της σχολής την Πέμπτη και Παρασκευή 22 και 23/01 αντίστοιχα και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των ημερών. Οπότε το μάθημα για άλλη μία φορά θα χαθεί.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009


...

ηλεκτρονική ψηφοφορία....
απο το να "απαξιωθεί" εντελώς το μάθημα....
Σχετικά με την παρουσίαση, αντιλαμβάνομαι την ηλεκτρονική ψηφοφορία ως λύση αλλά παράλληλα πιστεύω πως είναι μία πολύ μέτρια λύση. Προσωπικά είδα όλες τις αναρτήσεις και περιμένω από αρκετές ομάδες να μας μιλήσουν για τη δουλειά τους για να γίνει πιο κατανοητή η πρότασή τους. Ενδεχομένως βέβαια το συνοδευτικό κείμενο που προτάθηκε για όσους το κρίνουν σκόπιμο να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Ωστόσο είμαι αντίθετος γενικότερα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία γιατί θα χαθεί η αμεσότητα και ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί σε μία κατειλημμένη σχολή πρέπει να συνεχίζει ένα μάθημα. Μου φαίνεται πως απαξιώνεται λιγάκι ο θεσμός της συνέλευσης και της απόφασης των φοιτητών, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτήν.
Άλισον, σχετικά με την αφίσα που δεν ανεβαίνει δοκίμασε να κάνεις ένα αντίγραφο σε μικρότερο φύλλο (πχ Α4) σε jpeg και τότε το μέγεθος θα πέσει πολύ.
Απ'ότι φαίνεται συμφωνούμε στη λύση της ψηφοφορίας διαδυκτιακά επομένως μένει να καθοριστούν οι ημερομηνίες ανάρτησης και ψηφοφορίας για να δωθεί η δυνατότητα ερωταπαντήσεων πρίν την ψηφοφορία... Και μια παράκληση!Εδώ και τρείς μέρες προσπαθώ να αναρτήσω την αφίσα μας και δεν τα καταφέρνω!Έχουμε κατεβάσει την ανάλυση στα 2,2 MB και εμφανίζει διαρκώς σφάλμα φόρτωσης!'Αν μπορεί κάποιος παρακαλούμε να βοηθήσει!
'Αλισον
kalimera!! eimai k egw iper tis ilektronikis psifoforias , me iliko - peran tis afisas-, opws eipe k o vasislis, keimeno h' endexomenws kapoio oligolepto video. koitaksa to application pou proteine o alexis kai sigoura leitourgei opws theloume (exei dinatotita multiple choise k ierarxisis epilogwn, kai mporei kapoios na diatirisei tin anwnimia tou) , wstoso me to free trial -pou endexomenws tha xrisimopoiisoume- , xwris na eimai vevaii gi auto, de nomizw oti exoume ti dinatotita gia up-load sto blog..

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Είναι γεγονός ότι δεν πρέπει να χάσουμε άλλο χρόνο. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι σίγουρα μία λύση , παρ' ότι μεταβάλλεται το νόημα που θα είχε αν γινόταν στη σχολή, όπως είχε εξαρχής προγραμματιστεί. Άλλη λύση είναι να συνεχίσει κάθε ομάδα το δικό της project, κάτι που είναι σίγουρα βολικό από άποψη χρόνου, αλλά πιθανώς αλλάζει το σκεπτικό του μαθήματος. Είναι χρήσιμο πάντως να αναρτηθεί κάθε διαφορετική πρόταση που υπάρχει, ώστε να παρθεί μία απόφαση από το διδάσκοντα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
(ως προς την ηλεκτρονική ψηφοφορία, εάν θέλουμε να γίνει ανώνυμα, βρήκα ένα site στο οποίο μάλλον γίνεται : http://www.createsurvey.com )

Ηλεκτρονική ψηφοφορία!!!!

Θα ήταν μία ικανιποιητική λύση για να προχωρίσουμε επιτέλους στο επόμενο και πιο ουσιαστικό στάδιο!! Ας ανεβάσουν όλοι τις προτάσεις τους.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ????

Η σχολή παραμένει κλειστή για ακόμη μια βδομάδα, οπότε το μάθημα της Πέμπτης χάνεται. Κατά τη γνώμη μου, τίθεται το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αν και δεν ικανοποιεί αρκετούς φοιτητές, ως μία ενδεχόμενη λύση προκειμένου να προχωρήσει το εργαστήριο. Σίγουρα ο διάλογος που θα πραγματοποιούνταν κατα την διάρκεια της παρουσίασης είναι το πιο ουσιώδες στοιχείο και όχι αυτή καθεαυτή η επιλογή των προτάσεων. Ωστόσο η επιλογή ειναι απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσει το εργαστήριο, το οποίο είναι ακόμη πιο ουσιώδες. Η 10λεπτη παρουσίαση θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα κείμενο σελίδας Α4 (για όπια ομάδα το κρίνει σκόπιμο) συμπληρωματικά της αφοίσας. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία μπορεί να πραγματοποιηθεί ονομαστικά προκειμένου να είναι έγκυρο το αποτέλεσμά της (νομίζω οτί δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι ονομαστική από κανέναν). Ακόμη και ενδεχόμενες διευκρινιστικές ερωτήσεις για κάθε πρόταση μπορουν να τεθούν ως σχόλια στο blog και να απαντηθούν από τις ομάδες. Γενικά με μια τέτοια λύση θα κερδίζαμε έστω κάποιο χρόνο, καθώς δεν απομένει αρκετός ακομή και με την ενδεχόμενη παράταση του εξαμήνου. Αυτό δεν αποτελεί παρά μια προσωπική πρόταση. Καλό θα ήταν να καταθέσουν και άλλοι την άποψη τους. Εν τέλει θα πρέπει να παρθεί μία οριστική απόφαση απο τον διδάσκοντα, όποια και αν ειναι αυτή και ανεξαρτήτως του αν ικανοποιεί τους περισσοτερούς ή όχι.

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης

Στη Γ.Σ.της Δευτέρας 12/01 ο Σύλλογος φοιτητών αποφάσισε την κατάληψη της σχολής για μία εβδομάδα και νέα Γ.Σ. την Δευτέρα 19/01.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η προγραμματισμένη συνέλευση για σήμερα 08.01 δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης ατόμων και ορίστηκε νέα συνέλευση για τη Δευτέρα, οπότε μάλλον περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Παρουσίαση

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΙΣ 08/01

Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης στις 15/12, θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση την πρώτη μέρα που θα λειτουργήσει η σχολή μετά τις γιορτές, δηλαδή την Πέμπτη 08/01, γεγονός που επιρρεάζει την παρουσίαση. Τι προβλέπεται σε αυτήν την περίπτωση; Θά οριστεί κάποια άλλη ημερομηνία άμεσα; Ωστε να γνωρίζουμε τι να κάνουμε και όσον αφορά τις εκτυπώσεις.